Eet als een local

Mosselen, oesters en garnalen, natuurlijk. Direct uit zee. Maar ook zilte groenten, appels en peren, rood fruit, zwarte bessen, brune bôônen en asperges. Zeeland is een paradijs voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt. De zee, de akkers, de polders en de boomgaarden; overal zie je verse, smaakvolle producten. Duurzaam en gezond. En vaak met die typisch zilte ondertoon.

Op het strand, aan een haven, op de dijk: er zijn zoveel verschillende restaurants met elk hun eigen unieke locatie en specialiteiten. Iedere kok heeft zijn eigen recepten. De keuze is ruim. Soms zijn dit culinaire hoogstandjes, in één van de vele sterrenrestaurants. Maar een portie vers gebakken kibbeling, direct aan het kraam, smaakt soms net zo lekker. Lekker mee je ‘anden ete. Vlees, vis of juist een keer zonder. Met de Zeeuwse rijkdom aan producten is er altijd voor ieder wat wils.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven