Vakantie in Zeeland

Scharendijke is een dorp op Schouwen-Duiveland nabij de Brouwersdam . Met goede duikmogelijkheden, veel kustlijn en een gezellige haven is het een hotspot voor watersporters.
Kom fietsen langs de velden, wandelen over de kuststrook en voel de zilte zeelucht. In Zeeland ervaar je de ruimte als een bevrijding. Overdag in, op of aan het water, ’s avonds genieten van de pure Zeeuwse keuken.
Benieuwd naar alles dat Zeeland u te bieden heeft?
Uw vakantie naar Zeeland online boeken is net zo eenvoudig als erheen rijden. Gewoon de weg volgen!

Zon en zee in Zeeland

Kilometerslange zandstranden, zilte lucht, levendige dorpjes en stille dijken. Hier in Zeeland geniet je van de stilte in de duinen en het ruisen van de zee. Struin door natuurgebieden vlak bij de Zeeuwse kust. Dit is vakantie vieren op z’n Zeeuws, inclusief bourgondische gerechten.

Vakantie vieren aan het water

Vrijstaande villa’s met tuin en terras, omringd door groen… Dát is Zeeland Village. Dit ruim opgezette park heeft verschillende speeltuinen. Binnen een kwartier fiets je naar de Noordzee en in 10 minuten loop je naar de jachthaven van Scharendijke en het Grevelingenmeer. En wil je er een dagje op uit? Breng dan een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans, het bezoekerscentrum van de indrukwekkende Oosterscheldekering. Ook een bezoek aan het bruisende Renesse mag tijdens je vakantie niet ontbreken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven